Trendikäs Agadir tarjoaa takuuvarmaa aurinkoa ja mainiota lomagolfia

Marokko on noussut yhdeksi tämän hetken tyylikkäimmistä lomakohteista. OnGolf vie golfarit jouluksi ja uudeksi vuodeksi 2019 suorilla lennoilla Agadiriin, jossa yhdistyy arabimaan eksotiikka ja modernin lomakohteen palvelut. 

OnGolfin pelimatkalla pääset nauttimaan Agadirin elämyksistä ja eksotiikasta sekä hyvästä golfista kolmella upealla kentällä. Lisämausteena matkalle saa hienot hiekkarannat ja unohtumattomat auringonlaskut arabialaisessa tunnelmassa. Peliviikon hintaan kuuluu kaikkiaan viisi kierrosta, joista kolme pelataan Golf Les Dunesissa, yksi Tazegzout Golfissa ja yksi L'Ocean kentällä. Golf Les Dunesista löytyy kolme kiehtovaa yhdeksän reiän kokonaisuutta, joilla kaikilla on oma luonteenpiirteensä.

OnGolf on ottanut ohjelmaan uutena kenttänä upeissa merenrantamaisemissa sijaitsevan Tazegzout Golfin. Tazegzoutin lisäksi nimensä mukaisesti lähempänä merenrantaa kierretään matkan aikana kerran. Marokossa voi pelata ympäri vuoden ja kentät ovat ruuhkattomia. Caddien käyttö ei ole enää Agadirin kentillä pakollista. Agadirin ilmasto on golfille suopea, joten kentät ympärivuoden hyvin hoidettuja ja hienossa kunnossa.

OnGolfin pelimatkalla majoitutaan uudessa Iberostar Founty Beach -hotellissa. Agadirissa viihtyy varmasti myös pelipäivän päätteeksi. Jos hotellin hienolla rannalla ei malta viettää koko aikaa, kutsuvat tyylikkäät rantabulevardien ravintolat. Shoppailu basaareissa on myös kokemus mitä ei voi jättää väliin. Marokon golfloman tekee hyvin vaivattomaksi Norwegianin suorat lennot ja hotellin all inclusive -paketti.

Lentoaikataulut:
Meno D8762 Helsinki 12:10 Agadir 16:50
Paluu D8763 Agadir 17:50 Helsinki 00:30
 

Agadir OnGolf-pelimatkat 

Iberostar Founty Beach, All Inclusive.
5 green feetä/viikko 

Joulumatka 21.12.
Hinta 1785 €/1 vk. Yhden hengen huonelisä + 300 €

Uuden vuoden matka 28.12.
Hinta 1985 €/1 vk. Yhden hengen huonelisä + 350 €

2 viikon matka 21.12.
Hinta 3305 €/2 vk. Yhden hengen huonelisä + 650 €

OnGolf- isäntänä: tulossa..

Birkut

  • Ilmasto sopii golfaamiseen
  • Kentät kunnossa ja klubeilla hyvät palvelut
  • Eksotiikkaa ja aitoa arabialaista tunnelmaa
  • uusi erinomainen All Inclusive hotelli Iberostar

Nyt suorilla lennoilla Helsingistä Agadiriin. All Inclusive hotelli, varma aurinko ja hinta-laatuu suhde kohdallaan. Ohjelmassa mukana Agadirin uusin ja hienoin kenttä Tazegzout.

Mari, OnGolf