Golflehti lukijamatka Pormarnock, Irlanti 21.10.-25.10.2017

Golflehden lukijoiden syksyn pelimatka ottaa kohteekseen vehreydestään tunnetun Irlannin ja sen kiehtovan pääkaupungin Dublinin. Tartu tilaisuuteen ja venytä golfkauttasi kotimaan kenttien vetäytyessä jo talvihorrokseen.

Matkan majoituspaikkana toimii Jamesonin viskidynastian vanha kotikartano ja nykyisin upeana golf- ja kylpylähotellina toimiva Portmarnock Hotel & Golf Links. Portmarnock Hotel sijaitsee Irlannin itärannikolla viehättävien Malahiden ja Howthin kylien välissä. Täällä yhdistyvät moderni eleganssi ja 1800-luvun asumusten ylellisyys. Tunnelma hotellissa on kodikas ja hyväntuulinen. Hotellin ravintolassa tarjotaan erinomaista ruokaa ja iltaa istutaan hotellin tunnelmallisessa irkkupubissa. Hotellissa on myös kuntosali sekä kauneuskeskus. Vastikään remontoidut huoneet ovat viityisät ja tunnelmalliset.

Portmarnock on kuuluisa rannastaan, jota kutsutaan nimellä The Velvet Strand. Hotellista pääsee suoraan Velvet Strand rannalle, jossa voit kävellä ja nauttia raikkaasta meri-ilmasta tai voit vaihtoehtoisesti rentoutua hotellin tasokkaassa Spa:ssa. Puolen tunnin matkan päässä hotellista sijaitsee sympaattinen kaupunki Dublin jonka karttaan tutustuu nopeasti ja helposti. Mm. Temple Barin ympäristö on tunnettu ravintoloistaan ja kuuluisista Irkkulaisista pubeistaan.

Matkalla pelattavat neljä kenttää eivät jätä ketään kylmäksi. Links-kenttien klassikoihin kuuluvat Portmarnock Golf Club ja The Island sekä Bernhard Langerin suunnittelema hotellin oma kenttä miehittävät arvostetun top100golfcourses.co.uk-verkkosivuston Dublinin alueen kenttärankingissa kolmea kärkisijaa.

Erinomaista links golfia tarjoavan hotellin oman kentän tunnusmerkkeihin kuuluvat kovapohjaiset väylät, syvät bunkkerit, hiekkadyynit ja merenläheisyys. Vasta vuonna 1995 avattu kenttä istuu hyvin ympäröivään maisemaan ja historian puute on ainoa mikä erottaa sen kuuluisammista kentistä. Reissun neljännellä kentällä aitojen links-kenttien karunkaunis tunnelma jätetään hetkeksi taakse. Sykähdyttävää Druids Gleniä pidetään Irlannin satumaisten puistokenttien joukossa yhtenä kauneimmista. Golflehden miehistö tarjoaa matkaan jälleen oman herkullisen lisänsä, jota et muilta matkoilta löydä.

Lentoaikataulut:
Meno la 21.10.2017 Helsinki 16:25 - Dublin 17:25
Paluu ke 25.10.2017 Dublin 18:05 - Helsinki 23:05

Tiiajat:
Su 22.10. Portmarnock Links klo 09:57
Ma 23.10. The Island klo 11:09
Ti 24.10. Portmarnock Golf Club klo 10:30
Ke 25.10. Druids Glen (ilmoitetaan myöhemmin)

Hinta:
1390 €/hlö
jaetussa kahden hengen huoneessa

Lisätietoja:
OnGolf
info@ongolf.fi
puh. 020 7428 590