OnGolf & Golf Center Tour yhteistyöhön Vehon ja Mercedeksen kanssa

AMG Cup finaalimatkalle Espanjaan lähtee peräti 44 kilpailijaa!  

Suomen suurin kilpailukiertue OnGolf & Golf Center Tour kasvaa tälle kaudelle aiempaakin mielenkiintoisemmaksi. Uuden kilpailumuodon nimi on AMG Cup ja sen pääkumppani on Veho ja Mercedes-AMG.

Malli on haettu tunnetusta amerikkalaisesta Fedex Cup -kilpailusta, joka pyörii vuosittain PGA Tour -kilpailukiertueen yhteydessä. Aivan kuten USA:n PGA Tourin kilpailuista kerätään kumulatiivisesti Fedex Cup –pisteitä, AMG Cup pisteitä kertyy OnGolf & Golf Center Tourin osakilpailuista. Kilpailukiertue huipentuu AMG Cup-finaaliin Espanjan Almerimariin, jonne lähtee niin Tourin osakilpailuvoittajat, kuin myös parhaat Cup-rankingissä pisteitä kauden kuluessa kerryttäneet.

Kauden aikana Tourin osakilpailuita on peräti 18 tapahtumaa Suomen eri kentillä. Tourin pelimuotona on aiempina vuosina hyväksi havaittu, hauska pariscramble. AMG Cup pisteitä kertyy jokaisesta tapahtumasta 20 parhaalle parille, mutta AMG Cup ranking on henkilökohtainen. Tapahtumiin voi siis osallistua eri parien kanssa kauden mittaan. Finaalimatkalle voi päästä, vaikkei voittaisikaan Tourin osakilpailua, mutta kerryttää muilla sijoituksilla ranking pisteitä riittävästi eri osakilpailuista.

Tarkemmat tiedot löytyvät 14.4.2017 aukeavilla verkkosivuilla www.ongolftour.fi ja www.amg-cup.fi. Ilmoittautumiset osakilpailuihin tapahtuu sivulla www.ongolftour.fi. Pisteranking listaa voi seurata sivulla www.amg-cup.fi

OnGolf & Golf Center Tourin muut yhteistyökumppanit ovat Olvi, Peak Performance, TaylorMade ja Garmin.

Osakilpailuiden kumppaneina on golfkohteita ympäri maailman ja finaalimatkan yhteistyökumppanina toimii AR Hotels Almerimar.                                                                                          
Lisätietoja Tuomas Kiiskinen, toimitusjohtaja, Travelon Matkat Oy / OnGolf tuomas.kiiskinen@ongolf.fi