OnGolf & Golf Center Tour viikonloppu

Tämä viikonloppu oli kisojen osalta jännittävääkin jännempi. Nurmijärvi Golfissa pelattiin todennäköisesti OnGolf Tour historian kovin voittotulos ja sen pelasi vielä kaksi parasta paria! Tulos 55 on käsittämätön ja sillä saatiin eroa kolmanneksi tulleeseen pariin peräti 5 lyöntiä. Voittajapari oli estynyt lähtemään Finaalimatkalle, joten herrasmieshengessä palkinnot vaihdettiin toiseksi tulleiden kanssa päikseen.
 
Imatra Golfin osakilpailu ei jäänyt pekkaa pahemmaksi. Kaikki palkkinnoille päässeet mahtuivat yhden lyönnin sisään (60-61). OnGolf Tourilla tasatilanteissa voittaja ratkaistaan viimeisten 9, 6, 3 ja 1 reiän mukaan ja tässä osakilpailuissa ratkaisu todellakin saatiin vasta viimeisen reiän tuloksen perusteella! Imatra Golfissa oli myös ensimmäistä kertaa tänä kesänä sellainen keli, että järjestäjä tahokin uskaltui laittamaan shortsit jalkaan. Kyllä kelpasi seurata kisan etenemistä auringon paisteessa!

Onnea voittajille!


Ilmoittautuminen on nyt avoinna kaikkiin loppukesän osakilpailuihin!

Tulevana viikonloppuna pelataan Kurk Golfin ja Loimijoen kentillä. Seuraavana sunnuntaina 7.8. on vuorossa Tapiola Golfin osakilpailu. 
Viimeinen osakilpailu on Kytäjän suurtapahtuma, joka pelataan yhteislähtönä Kytäjän kahdella kentällä 13.8., jossa molempien kenttien paras pari lähtee finaalimatkalle Turkin Belekiin.

Ilmoittautumiset OnGolf Tourin sivujen kautta.