OnGolf & Golf Center Tour viikonloppu

Lauantai 2.7. St Laurence Golf

St. Laurence osakilpailussa oli puitteet kohdallaan. Kenttä aivan älyttömän hyvässä kunnossa ja sää virheetön. Auringon paistetta ja helleraja rikki! Lähimmäksi lippua kilpailu osoittautui melkoiseksi haasteeksi miehille vaikka matkaa oli vain 128 metriä. Järjestävän tahon laskujen mukaan ainoastaan seitsemän miestä sai griiniosuman. Griinin edessä ollut vesieste taas sai melkoisen kasan palloja pohjalleen. Kilpailun voittajaksi pelasivat Jyri ja Juho. Jyri muisti voittopuheessaan myös Master Golfin Pro Sverre Klailea ja hänen muistokseen pidettiin puolen minuutin kunniottava hiljaisuus. 

 
 

Sunnuntai 3.7. Vierumäki Golf

Vierumäen kilpailua varjosti sateen ja ukkosen mahdollisuus, joka ei kuitenkaan koskaan realisoitunut (järjestäjät kyllä kastuivat siivotessaan kentää). Voittajapariksi selviytyi Sari ja Janne tasatuloksella toiseksi sijoittuneen parin kanssa! Sarilla ja Jannella oli kuitenkin yhden lyönnin parempi takaysi, jonka siivittämänä he matkaavat Turkkiin. Tulos 61 oli voittajien paras tulos koskaan pari scramblessä, joten se kyllä sattui oikeaan paikkaan! Viimeiselle reiälleen tekemän bogeyn jälkeen Janne oli täysin varma, että mahdollisuudet karisivat ja ilmassa oli pientä ristiriitaisuutta siitä kumman avaus oli pitänyt viimeisellä reiällä valita. Loppu hyvin kaikki hyvin ja onnelliset voittajat pääsevät nauttimaan ansaitsemastaan matkasta!

 


Kiitos kaikille osallistujille!

Seuraavat OnGolf & Golf Center Tourin osakilpailut järjestetään 16.7. Lakistossa ja 17.7. Hyvinkäällä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.ongolftour.fi.
Tervetuloa mukaan!