OnGolf & Golf Center Tour Tawastissa

OnGolf & Golf Center Tourin Tawast Golfin osakilpailun voittajat Henry ja Riku aloittivat scramblen bogeylla. Siitä sisuuntuneina pojat taistelivat seuraavalle väylälle par:in ja sen jälkeen kolme birkkua putkeen! Voitto tuli yhteistyöllä, sillä aina kun toinen sössi oman lyöntinsä niin toinen sai puristettua kaiken irti omastaan ja pelastettua tilanteen. Putterit eivät tällä kierroksella käyneet pojilla kuumina, mutta raudat toimivat sitäkin paremmin. Tuloksen 63 pelanneet voittajat eivät uskoneet, että tuloksella Turkin matkalle pääsisi, mutta kuinka väärässä nuorukaiset olivatkaan. Ei muuta kuin Turkkiin!

Turkin matkaa Tawast Golfin osakilpailussa tavoitteli yhteensä yli 90 pelaajaa. Tuulen kovuus kisapäivänä oli jossain myrskyn ja tornadon välissä (hieman liioitellen), joka sai mukavan +14 lämpöasteen tuntumaan hyytävältä +6 asteelta. Eli voi sanoa, että juhannuksen lähestyessä Suomen kesä osoitti taas kauneuttaan.

 


Seuraavat OnGolf & Golf Center Tour osakilpailut pelataan 18.6. Vuosaaressa ja 19.6. Masterissa. Ilmoittaudu pelaamaan osoitteessa ongolftour.fi
J
okaisen osakilpailun paras pari voittaa matkan Belekiin Gloria Golf hotelliin! Myös muita loistavia palkintoja.