Koronavirus

Koronavirus tiedote. Päivitetty 13.3. kello 16:50

Seuraamme koronavirustilannetta tiiviisti. Turvallisuus on meille tärkeä asia ja reagoimme muutoksiin mahdollisimman pikaisesti. Noudatamme ulkoministeriön matkustussuosituksia ja arvioimme matkojen toteuttamisen turvallisuustilanteen mukaan. Tulevan viikonlopun osalta olemme peruneet matkojamme ajalla 13.3.-15.3. Matkojen toteuttamisesta ensi viikosta eteenpäin tullaan päättämään alkuviikosta. Koska sähköpostimme ja puhelinlinjamme ovat ajoittain ruuhkautuneita, pyydämme teiltä kärsivällisyyttä. Tiedotamme asiakkaitamme tekstiviesteillä ja sähköpostitse lähtöpäiväjärjestyksessä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UM:n tiedote koronavirustilanteesta ja matkustustiedotteista Päivitetty 12.3. kello 13.42

Seuraamme Ulkoministeriön kantaa matkustustiedotteista ja tiedotamme asiakkaitamme heti kun saamme lisätietoja.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivitetty 12.3.

Koronaviruksen leviäminen maailmalla on aiheuttanut jonkin verran yhteydenottoja asiakkaidemme suunnalta mm. peruutusehtojen ja matkojen toteutumisen suhteen. Seuraamme tilannetta tarkasti ja toistaiseksi matkamme ovat toteutumassa suunnitellusti. Mikäli tilanne matkakohteessa tai lentojen osalta muuttuu, ilmoitamme siitä viivyttelemättä lähtijöille.

Kaikissa peruutus- ja muutostilanteissa ovat voimassa Kuluttajaviraston pakettimatkaehdot sekä Travelon Matkojen (OnGolf) julkaisemat erityisehdot. Nämä ovat luettavissa osoitteessa: https://www.ongolf.fi/hyva-tietaa. Peruutuksesta tai muutoksesta syntyneet kulut saattavat kuulua matkavakuutuksen piiriin. Kannattaa selvittää oman matkavakuutuksen kattavuus. Tässä on hyvä artikkeli Taloustaito.fi-sivuilta: https://www.taloustaito.fi/vapaalla/matkavakuutus-ja-koronavirus--huomio.

Mikäli matkasi lähtöön on yli 45 vrk voit vaihtaa varauksesi kuluitta toiseen OnGolf matkaan. Jos tilanne matkakohteessa muuttuu sellaiseksi, että OnGolf päätyy perumaan matkan, palautetaan asiakkaiden maksut täysimääräisinä takaisin.

Jotkut maat asettavat maahantulorajoituksia sellaisten maiden kansalaisille, joissa koronavirustapauksia on ilmennyt. Myös Suomi on ”koronaviruskartassa” punaisella merkattu maa ja olemme tarkistaneet, että kohteissamme ei ole maahantulorajoituksia Suomen kansalaisille.

Seuraamme tarkasti tilannetta ja käymme tarvittaessa keskusteluja viranomaisten kanssa. Olemme myös yhteydessä, jos matkaanne tulee muutoksia.

Ohessa linkki Ulkoministeriön matkustussuosituksiin
https://um.fi/etusivu

Ystävällisin terveisin,

OnGolf