IAU tukilakkon vaikutus lentoihin 14.-15.4.2015

 

PÄIVITETTY 14.4. kello 21:00

Lentoliikenteen kaksipäiväiseksi tarkoitettu maapalvelulakko ei jatku enää huomenna keskiviikkona 15.4..

 

PÄIVITETTY 14.4. kello 16:20.

Ilmailualan Unionin työnseisauksella on vaikutuksia Norwegianin lentoihin. Tämänhetkisen tiedon mukaan 15.4. Alicanten lento lennetään aikataulun mukaisesti. Matkatavaroita pakataan koneeseen kello 6:00 saakka. Pyydämme asiakkaitamme pakkaamaan ensimmäisen päivän golfvaatteet käsimatkatavaroihin.

Lentokentälle on hyvä mennä ajoissa että matkatavarat ehtivät koneeseen. Mikäli matkatavarasi ei saavu perille kohteeseen, muistathan tehdä katoamisilmoituksen Alicanten kentällä. Mahdolliset jääneet matkatavarat reititetään lomakohteeseen ensimmäisillä mahdollisilla lennoilla.

Pahoittelemme työseisauksesta aiheutavaa ylimääräistä vaivaa.

OnGolf


 

Ilmailualan Unionin henkilökunnan tukilakko pysäyttää matkatavara- ja rahdinkäsittelyn Norwegianin lennoilla tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona.  

Työtaistelun vuoksi lennot ja matkatavaroiden toimitukset voivat viivästyä molempina päivinä. Lisäksi lentoyhtiöt voivat joutua peruuttamaan lentojaan. Maapalvelu- ja lentoyhtiöt pyrkivät kuitenkin tekemään kaikkensa, jotta lentoliikenne sujuisi mahdollisimman hyvin myös häiriötilanteessa.

OnGolf seuraa tilannetta ja tulemme tiedottamaan asiakkaitamme mahdollisimman pikaisesti matkatavaroihin liittyvistä käytännön järjestelyistä. 

Lakko ei vaikuta Finnairin lentoihin.