Grand Open II Espanja Villaitana


 

Grand Open on supersuosittu OnGolfin talvikauden avausmatka. Matka noudattelee OnGolfin pelimatkojen perusrunkoa; kisoja ja mukavaa yhdessäoloa mutta tällä erikoisviikolla on viikko-ohjelmaan järjestetty paljon muutakin. Grand Open matkalla on myös mukana suurempi ryhmä kuin pelimatkoilla yleensä. Matkakohde valitaan huolella: joka vuosi eri kohteeseen ja niin että golflomailu olisi helppoa ja mukavaa!

Marraskuun 2013 Grand Open II suuntautui Espanjan Alicanteen ja Villaitanaan.

Viikon mittainen Grand Open II oli täynnä Aurinkoa! VillaItanassa aurinko paistoi taivaan lisäksi myös jokaisen lähes 60 matkalaisen kasvoilta.

Hotelli Melia Villaitanan kentät ovat suoraan hotellin edessä. Viikon aikana kisattiin hotellin molemmilla kentillä, Levante ja Poniente. Kisamuotoja olivat mm. joukkuekisa, miehet vastaan naiset ja viikko huipentui kolmipäiväiseen viikkofinaaliin.

Viikon aikana kisattiin myös erikoiskilpailuja:

- Beat the Dinozaur. Lyö par-3 lähemmäksi lippua kun dino ja voita hihallinen palloja.
- Beat the Wolf. Lyö sutta pidemmälle draiverilla ja voita erikoispalkinto (susi käytti mailana vanhaa Tom Watson draiveria).

Tunnelmaa nostatti myös Mikon ohjastama OnGolfin oma Buggybar, josta kisailijat saivat vapaasti juomia kierrosten aikana. Viimeisenä päivänä kentällä oli tarjolla myös prosicutto-brieleipiä ja kyytipojaksi espanjalaista viiniä.

Viikon voittajat julkaistiin viimeisen illan gaalaillallisella. 
Tulokset olivat äärimmäiset tasaisia. Sarjoja oli neljä. 
Grand Open II matkalla voittajiksi krunattiin seuraavat OnGolfarit:

Naiset oranssi
Juola, Pia       
Toivonen, Sari
Alatalo, Tiina

Naiset vihreä
Pursiainen, Satu
Lähde, Marja
Vuorio, Marjo-Riitta

Miehet valkoinen
Orakoski, Sami
Heiskanen, Jyrki
Alatalo, Petri

Miehet sininen
Kaarkoski, Jukka
Paju, Raimo  
Lähde, Reijo

Paljon Onnea kaikille voittajille!

OnGolf ja viikon vetäjät Mikko, Tiina, Ossi ja El Photographer kiittävät kaikkia matkalaisia unohtumattomasta reissusta!

Syksyn 2014 Grand Open matkan kohde julkaistaan alkuvuodesta 2014. Olethan kuulolla!!