Haluatko tehdä Suomen parhaita aktiivilomia?

TravelOn Matkat Oy on aktiivilomiin erikoistunut  täysin suomalainen matkajärjestäjä. 
Parhaiten meidät tunnetaan brändeistämme OnGolf ja OnSail, jotka molemmat ovat oman alansa johtavia niin volyymiltaan kuin laadultaan. Asiakastyytyväisyys–tutkimuksemme 
mukaan 99,5% suosittelee meitä pelikavereilleen – joten rima on korkealla! Haluamme nyt laajentaa tehokasta ja osaavaa joukkoamme.

Haluatko tehdä Suomen parhaita aktiivilomia?

Työtehtäväsi on matkojen suunnittelu, tuottaminen ja markkinointi. Räätälöit golf- ja purjehdusmatkoja yksittäisille asiakkaille ja ryhmille. Kehität uusia aktiivilomia entisten rinnalle. Ja hoidat siinä sivussa kaikki matkailualan normaalit ”tuhannet ja yhdet” työt.

Tehtävät edellyttävät matkailualan kokemusta ja aktiivista, positiivista elämänasennetta. 
Aikaisempi kokemus golfmatkoista ja -kohteista on luonnollisesti plussaa. Etua on myös kaikesta aktiivilomailuun liittyvästä osaamisesta ja harrastamisesta. Normaalit back office -taidot ovat tietenkin vaatimus ja Amadeus tuo lisäpinnoja. Some ja digitaaliset kanavat ovat tärkeimmät markkinoinnin välineet. Asiakaslähtöisyys on koko toimintamme kulmakivi ja sitä vaadimme ehdottomasti myös sinulta.

Tarjoamme byrokratiasta vapaan organisaation, rennon ja osaavan työympäristön. Kaksi Suomen johtavaa aktiivilomien brändiä – OnGolf  ja OnSail – sekä vahvan asiakaspohjan. Sinulla on vapaat kädet kehittää uusia tuotteita ja laajentaa tuotevalikoimaa mukavassa työympäristössä Tapiola Golfin klubirakennuksessa ja kivat kollegat.

Näytä taitosi ja intosi Suomen eniten kasvavalla aktiivilomien saralla ja lempiharrastustesi 
parissa. Meilaa CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteella tuomas.kiiskinen@ongolf.fi 
Tee se viimeistään 15.2.2018.

Lisätietoa löydät netistä ongolf.fi ja onsail.fi ja mahdollisiin kysymyksiisi vastaa 
Tuomas ”Tumppi” Kiiskinen p. 050 390 3080 tai tuomas.kiiskinen@ongolf.fi

Lataa Rekry PDF tästä >