Tommi Laiton opetusmatka - Buenavista

Golfkenttä jonka taustana jylhä vuori ja edessä kirkkaana kimalteleva Atlantin valtameri. Tarvitaan Severiano Ballesteroksen kaltainen golflegenda luomaan jotain näin ainutlaatuista.

Buenavista on tunnelmallinen pikkukylä Teneriffan pohjoisosassa. Sen vieressä on yksi saaren upeimmista kentistä ja golfhotelleista. Kentän 18 reiän, varsinkin takaysin, maisemat ovat huikaisevat. Tuntuu kuin väylät jatkuisivat mereen ja löisit kohti alhaalla välkehteleviä aaltoja.

Hotelli on kentän vieressä ja tarjoaa monipuoliset palvelut mm. kylpylän. Kentällä on erinomaiset harjoittelupaikat. Tunnelma niin kentällä kuin hotellissakin on mukavan rentoa ja ystävällistä. Opetusmatkan hintaan sisältyy 5 green feetä, 6 herkullista illallista, 5 spa-käyntiä ja Tommi Laiton golfopetus. 

Puerto de la Cruzin kaupunki sijaitsee puolen tunnin bussimatkan päässä. Vapaapäivänä voit halutessasi tehdä retken tähän viehättävään kaupunkiin tai vaikkapa lähteä ihailemaan Teiden maisemia.

Tommi Laitto Buenavista:
Melia Hacienda del Conde, buffetaamiainen ja 6 illallista
5 green feetä
21.3.-28.3.2017 hinta 1550 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Ti 21.3. Helsinki 10:40 - Teneriffa 15:05
Paluu Ti 28.3. Teneriffa 16:00 - Helsinki 00:15 (+1)

Lisämaksusta:
• Osittainen meri- ja golfkenttänäkymä + 60 €/hlö 
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 420/460 €
• Golfbägin kuljetus lennolla + 70 € meno-paluu

Tiiajat:
22.3. – 11:10 Buenavista
23.3. – 11:10 Buenavista
24.3. – 11:10 Buenavista
26.3. – 11:10 Buenavista
27.3. – 11:10 Buenavista

Tommi Laitto

 

PGA:n jäsen vuodesta 2005. Ammattivalmentajatutkinto 2014 golfin lajitutkintojen jälkeen. Toimii viidettä vuotta opettavana prona Kurk Golfissa Kirkkonummella.

Golf vei Tommin mukanaan 25 vuotta sitten. Hänellä on vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta amatöörinä ja ammattilaisena Suomessa ja ulkomailla. Kilpauransa aikana Tommi asui keväisin Espanjan Aurinkorannikolla voidakseen harjoitella ja pelata golfia. Tommi valmentaa kaiken tasoisia ja ikäisiä pelaajia. Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Tommin valmennuksessa keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Matkoilla keskitytään näihin samoihin asioihin. Tommi pelaa jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää. Tämän lisäksi harjoitusalueilla käydään läpi golfin eri osa-alueet päivittäin kahden tunnin mittaisissa treeneissä.

Tervetuloa mukaan viihtymään, rentoutumaan ja lisäämään omaa tietotaitoa golfissa!

Teneriffa | Buenavista
21.3.2017
Espanja | La Sella
Espanja | Almerimar

Näytä matkat