Sara Kahrin opetusmatka - Quinta da Marinha

Quinta da Marinha 10 päivää, 5.4.-14.4.2018

Tyylikästä rantaelämää, herkullista ruokaa ja loistavaa golfia – näitä on tarjolla yllin kyllin Cascaisissa ja Estorilissa. Tämä Portugalin Rivieraksikin kutsuttu alue on houkutellut jo vuosisadan ajan Euroopan kuninkaallisia ja kuuluisuuksia lomailemaan sekä nautiskelemaan elämästään upeilla golfkentillä.

Estorillin ja Cascaisin kupeessa sijaitsee tasokas golf resort Quinta da Marinha. Hotellin yhteydessä on Robert Trent Jonesin suunnittelema pinjapuiden reunustama mukava puistokenttä. Lisäksi reilun viiden minuutin matkan päässä sijaitsee erittäin korkeatasoinen Oitavoksen linkskenttä, joka on rankattu maailman sadan parhaan kentän joukkoon. Hotellista on helppo siirtyä läheiseen Cascaisiin tai suunnistaa jopa tutustumaan Portugalin ihastuttavaan pääkaupunkiin Lissaboniin.

Kymmenen päivän golfmatkan hintaan sisältyy kuusi green feetä kolmella eri kentällä sekä Sara Kahrin golfopetus. Lisäksi matkalle on suunniteltu kolme vapaapäivää, joiden aikana voi tutustua mm. ihastuttavaan Cascaisiin sekä muihin lähiseudun nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Sara Kahrin opetusmatka:
Quinta da Marinha, buffetaamiainen ja 3 illallista
6 green feetä
5.4.-14.4.2018 hinta 1750 €

Lentoaikataulu:
Lähtö To 5.4. Helsinki 07:00 - Lissabon 09:55
Paluu La 14.4. Lissabon 23:25 - Helsinki 06:00 (+1)

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 310 €

Alustavat tiiajat:
6.4. – Quinta da Marinha 13:37
7.4. – Quinta da Marinha 13:21
9.4. – Penha Longa 10:10
10.4. – Quinta da Marinha 13:37
11.4. –  Quinta da Marinha12:57
13.4. – Oitavos 10:36

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Espanja | Emporda
Portugali | Quinta da Marinha
5.4.2018
Tsekki | Konopiště

Näytä matkat