Peltomäki Golfin opetusmatka Cambrils, Costa Daurada

Cambrils, Costa Daurada 3.4.-10.4.2017

Peltomäki Golfin opetusmatka Espanjan Costa Dauradaan, Cambrilsin viehättävään pikkukaupunkiin. Cambrills on noin 35 000 asukkaan kaupunki, joka sijoittuu aivan meren rannalle. Kaupungissa oli kiireetön rauhallinen tunnelma ja ranta-alue oli mielenkiintoinen lukuisine ravintoloineen ja huvipursisatamineen. Golfin lisäksi pääset nauttimaan katalonian keittiön kuuluista herkuista ja tuoreista meren antimista. Ehkäpä tunnet myös ainakin nimeltä pari katalonialaista: Codorniun ja Freixenetin. Nämä cavat ovat peräisin lähitienoolta.

Viehättävä boutique tyyppinen hotelli Monica sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Hotelli sijaitsee Cambrilsin kaupungin sydämessä sataman läheisyydessä. Hotellin pihalla on palmujen reunustama ulkouima-allas ja kaunis puutarha. Monica-hotellin muihin mukavuuksiin kuuluvat kuntokeskus, sauna, poreallas ja turkkilainen sauna. Hotelli on hiljattain remontoitu ja tasokas ja vastaa hyvin golfmatkaajan tarpeita. Alueella on paljon pieniä hyviä ravintoloita.

Costa Daurada on Espanjan kiinnostavimpia uusia golfkohteita. Katalonian kultarannikolla on 7 hienoa golfkenttää, jotka kilpailevat tasavertaisesti Euroopan huippukenttien kanssa. Näillä kentillä ei kuitenkaan vielä ole ruuhkia, joten pääset starttaamaan parhaina tee-aikoina. Suurin ja tunnetuin kentistä on osittain Greg Normanin suunnittelema mahtava kolmen kentän ja 45 reiän Lumine-kenttäkompleksi. Maisemiltaan vaikuttavin on Robert Trent Jonesin suunnittelema Bonmont.

Matkan opetuksesta vastaa Sara Kahri.

Peltomäki Golfin opetusmatka:
Cambrils, Costa Daurada, buffetaamiainen ja 4 illallista
5 green feetä
3.4.-10.4.2017 hinta 1380 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Ma 3.4. Helsinki 13:40 - Barcelona 16:35
Paluu Ma 10.4. Barcelona 08:10 - Helsinki 13:10

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 150 €
• Superior huone + 70 €/hlö
• Golfbägin kuljetus lennolla + 70 € meno-paluu

Tiiajat:
4.4. – 11:04 Lumine Lakes
5.4. – 10:56 Lumine Hills
6.4. – 11:00 Bonmont
8.4. – 10:32 Lumine Hills
9.4. – 11:04 Lumine Lakes

Peltomäki Golf

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Peltomäki Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Espanja | Cambrils, Costa Daurada
3.4.2017
Portugali | Troia
Portugali | Praia D'El Rey
Espanja | Costa de la Luz

Näytä matkat