Pegon opetusmatka Troia

Troia, Portugali 8.-14.4.2017

Lissabonista kaakkoon luonnonkauniin niemen kärjessä sijaitsee mukava AquaLuz Suite hotelli. Hotellin läheisyydessä samaisella nimellä on upea 18-reikäinen Troian golfkenttä, jonka on suunnitellut legendaarinen Robert Trent Jones Senior. Hänen mielestään Troia Golfin kolmas väylä on yksi hänen parhaista koskaan suunnittelemistaan ja hän onkin sisällyttänyt sen ihanteelliseen 18-reikäiseen golfkenttäänsä. Viikon aikana vierailemme myös Quinta do Perun golfkentällä.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, joka neuvoo kenttäpelissä. Matkan vetäjänä toimii ja opetuksesta vastaa ensisijaisesti Jyry Peltomäki ja toissijaisesti Juha-Pekka Peltomäki*.

*Opetusmatkan opettajien määrä riippuu lähtijämäärästä, matkalla on siis yksi tai kaksi opettajaa.

Peltomäki Golfin opetusmatka:
AquaLuz Suite, buffetaamiainen ja 5 illallista
5 green feetä
8.4.-14.4.2017  hinta 1495 €/vk

Lentoaikataulu:
Lähtö La 8.4. Helsinki 04:45 - Lissabon 07:40
Paluu Pe 14.4. Lissabon 21:25 - Helsinki 04:00 (+1)

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 170 €

Alustavat tiiajat:
9.4. – 12:30 Troia
10.4. – 12:30 Troia
11.4. – 11:00 Quinta do Peru
12.4. – 12:30 Troia
13.4. – 12:30 Troia

Peltomäki Golf

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Peltomäki Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Espanja | Cambrils, Costa Daurada
Portugali | Troia
8.4.2017
Portugali | Praia D'El Rey
Espanja | Costa de la Luz

Näytä matkat