Pego Golf School opetusmatka - Konopiště

Pego Golf Schoolin erinomaisella Tšekin opetusmatkalla päästään lyhyellä lennolla Prahaan ja vajaan tunnin bussimatkalla viehättäviin maalaismaisemiin Konopištěeseen. Tämä Tšekin tasavallan suurin ja suosituin golfkohde tarjoaa hyvätasoista golfia tunnelmallisissa maisemissa. Kentän pohjana on ikivanha maatila, jonka juuret juontavat 1100–luvulle. Maisema on kaunis ja huokuu vanhoja europpalaisia kulttuuriperinteitä. Resort alue koostuu päärakennuksesta, joka toimii myös klubitalona ja muutamista hotellin sivurakennuksista sekä erillisestä Spa & Wellness -keskuksesta.

Konopištěessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Radecky Course on mäkiseen maastoon rakennettu puistokenttä, joka myötäilee vanhan maatilan maita ja puustoa taidokkaasti. Uudemman d’Este Coursen haasteena ovat lukuisat bunkkerit ja vesi. Näiden kahden lisäksi löytyy 9-reikäinen harjoituskenttä. Molemmat 18-reikäiset maisemalliset kentät starttaavat hotellin välittömästä läheisyydestä.

Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii 2013 avattu Spa & Wellness -keskus.

Hintaan sisältyy viiden päivän unlimited pelioikeus kahdelle kentälle sekä Pego Golf Schoolin opetus viitenä päivänä. Matkan aikana vieraillaan myös läheisellä Velkopopovickyn panimolla.

Matkan opetuksesta vastaa
PGA Pro Juha-Pekka Peltomäki*.

*Opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan.

Pego Golf School opetusmatka:
Konopiště, buffetaamiainen ja 4 illallista
5 päivän unlimited pelioikeus
11.4.-16.4.2018 hinta 1190 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Ke 11.4. Helsinki 18:35 - Praha 19:50
Paluu Ma 16.4. Praha 20:20 - Helsinki 23:30

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 110 €
• Golfbägin kuljetus lennolla + 80 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
12.4. – d'Este 11:54
13.4. – Radecky 09:12
14.4. – d'Este 11:54
15.4. – Radecky 11:54
16.4. – d'Este 09:21

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Espanja | Emporda
Portugali | Quinta da Marinha
Tsekki | Konopiště
11.4.2018

Näytä matkat