Pego Golf School opetusmatka - Emporda

Emporda 1.4.-8.4.2018

Noin puolentoista tunnin matka päässä Barcelonasta Costa Bravan alueella sijaitseva Emporda kuuluu Espanjan parhaimpiin golf resortteihin. Kaksi erityyppistä 18-reikäistä huippuluokan kenttää, joista Linksille on ominaista hiekkadyynit ja isot bunkkerit sekä viheriöt. Toinen kenttä Forest on taas erinomainen puistomainen kenttä, joka kiertelee isojen pinjapuiden keskellä.

Vuonna 2006 valmistunut tasokas ja moderni Double Tree by Hilton Emporda hotelli sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä golfklubilta. Alueella on erinomaiset harjoittelumahdollisuudet. Kentät ja harjoitusalueet ovat kävelymatkan päässä. Tyylillä sisutetuista hotellihuoneista aukeaa näkymät joko vuorille tai kentälle. Hotellin kuntokeskus, uima-altaat ja kylpylä kutsuvat rentoutumaan ja pitävät aktiivisen lomailijan liikkeellä kierroksen jälkeenkin.

Matkan hintaan kuuluu kuusi kierrosta golfia ja Pego Golf Schoolin opetus. Matkan opetuksesta vastaa PGA Pro: Toni Karjalainen *.

*Opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan.

Pego Golf School opetusmatka:
DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Emporda, buffetaamiainen ja 6 illallista
6 green feetä
1.4.-8.4.2018
 hinta 1690 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Su 1.4. Helsinki 13:40 - Barcelona 16:35
Paluu Su 8.4. Barcelona 08:00 - Helsinki 13:00

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 290 €
• Golfbägin kuljetus lennolla + 80 € (meno-paluu)

Alustavat tiiajat:
1.4. – Forest 10:06
2.4. – Links 10:06
4.4. – Forest 10:06
5.4. – Links 10:06
6.4. – Links 10:06
7.4. – Forest 10:06

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Espanja | Emporda
1.4.2018
Portugali | Quinta da Marinha
Tsekki | Konopiště

Näytä matkat