Marko Kallisen opetusmatka Karlovy Vary - Tsekki

Lähde mukaan Marko Kallisen kanssa kauniiseen Tšekin Karlovy Varyyn viikonloppumatkalle. Karlovy Vary on ihastuttava ja tunnelmallinen kylpyläkaupunki Tšekin länsiosassa. Kaupunki on tunnettu mm. kuumista lähteistään.

Legendaarinen hotelli Grandhotel Pupp sijaitsee vihreiden kukkuloiden syleilyssä virtaavan joen rannalla. Hotellin ympäristö muistuttaa pientä idyllistä ja hienostunutta kylää kävelykatuineen ja kauppoineen. Neo-barokki tyylinen Grandhotel Pupp isännöi vuosittaisia Karlovy Varyn kansainvälisiä filmifestivaaleja, jossa ovat vierailleet lukuisat merkittävät ja kuuluisat vieraat. Huoneet ovat tilavia ja huokuvat klassista ja tyylikästä tšekkiläistä tunnelmaa. Hotellin Spa tarjoaa golfpäivän jälkeen rentoutusta ja erilaisia hoitoja perinteiseen kylpyläkaupunkiin kuuluvalla kokemuksella.

Opetusmatkalla pelataan alueen kahdella eri kentällä, Cihelny ja Karlovy Vary. Mielenkiintoisen historian omaavan Karlovy Vary Golfin väylät puikkelehtivat ikääntyneen metsän keskellä puistokenttämaisesti. Cihelny Golf on puolestaan Gary Player Signature Designin käsialaa ja sijaitsee Teplá Riverin kauniissa laaksossa, jota puiset vehreät kukkulat reunustavat.

Marko Kallisen opetusmatka:
Grandhotel Pupp, buffetaamiainen
3 green feetä
22.9.-25.9.2017 
hinta 1250 €

Lentoaikataulu:
Lähtö Pe 22.9. Helsinki 18:10 - Praha 19:25
Paluu Ma 25.9. Praha 19:55 - Helsinki 23:05

Lisämaksusta:
• Majoitus yhden hengen huoneessa + 195 €
• Golfbägin kuljetus lennolla + 70 € meno-paluu

Alustavat tiiajat:
23.9. – 10:50 Cihelny
24.9. – 11:40 Karlovy Vary
25.9. – 10:00 Karlovy Vary

Marko Kallinen

 

Olen ollut PGA:n jäsen vuodesta 2005 ja ollut opetustöissä mukana jo yli 13 vuoden ajan. Olen innostunut, kärsivällinen, osaava ja mukava Pro.

Olen suorittanut seuravalmentajatutkinnon, golflajitutkinto 1:n, golflajitutkinto 2:n ja Ammattivalmentajatutkinnon. PGA opettajakategoria K4 Peruskoulutusten jälkeen olen kehittänyt ammattitaitoani käymällä PGA:n koulutuksissa ahkerasti, esim. TPI-, swingfitting, peili- ja sensomotoriikka sekä fysiikkakoulutuksissa. 

Bestgolfin tavoite on rento tunnelma, hyvä ryhmähenki ja sitä kautta avoin asenne oppimiseen/kehittymiseen matkoilla. Opetusmatkoilla opitaan uutta, parannetaan lyöntitekniikoita. Luomme harjoitteita ja treenejä omaan peliin. Opetus tapahtuu ryhmissä ja yksilöllisesti.

Viikon aikana järjestetään leikkimielisiä kisoja sekä haemme paikallisia elämyksiä tutustuen lomakohteeseen ja sen kulttuuriin.

Tsekki | Karlovy Vary
22.9.2017
Portugali | Praia D'El Rey
Espanja | Alcaidesa

Näytä matkat