Opetusmatkat Kevät 2018
 • Tammikuu
 • Helmikuu
 • Maaliskuu
 • Huhtikuu
 • Toukokuu
 • Kesäkuu
ABC Golf
Golf Reka
Pego Golf School
Marko Kallinen
Jarkko Raski
Tommi Laitto
Petri Parviainen
Tommi Stude
Opetusmatkat Syksy 2018
 • Heinäkuu
 • Elokuu
 • Syyskuu
 • Lokakuu
 • Marraskuu
 • Joulukuu
ABC Golf
Golf Reka
Pego Golf School
Marko Kallinen
Jarkko Raski
Tommi Laitto
Petri Parviainen
Tommi Stude

OnGolfin opetusmatkat

Suomen laajimmassa valikoimassa on entistä enemmän kohteita ja matkojen vetäjinä kokeneet suomalaiset opettajat. He kaikki ovat PGA pro -tason ammattilaisia, joten opetuksen taso ja tehokkuus pienryhmissä on huippua.

Opetusmatkat sopivat kaikentasoisille green cardin suorittaneille golfaajille. Voit valita sinulle parhaan matkakohteen, opettajan, kurssi- ja viikko-ohjelman. Kaikki on valmiiksi järjestetty ja voit keskittyä omien golftaitojesi tehokkaaseen kehittämiseen. OnGolfin opetusmatkojen opetuksesta vastaavat mm. ABC Golf (Riku & Peku), Pego Golf School, Marko Kallinen, Jarkko Raski, Tommi Laitto, Vierumäki Golf ja Reijo "Reka" Partanen.

Alla on esitelty OnGolfin yhteistyökumppanit ja heidän vetämänsä opetusmatkat, jotka avautuvat "Näytä matkat" -valikoista.

Tervetuloa hyvään oppiin! 

 • Tyylikästä rantaelämää, herkullista ruokaa ja loistavaa golfia – näitä on tarjolla yllin kyllin Cascaisissa ja Estorilissa.

 • Empordan kaksi hienoa kenttää ja moderni hotelli muodostavat yhden alueen hienoimmista golfkeskuksista.

 • Vappumatkalla pelataan 4 kierrosta golfia viehättävässä Konopisteessä. Matkan hintaan kuuluu myös Prahan kaupunkikierros.

 • Resepti Belekin suosioon suosikkikohteena on ollut jo pitkään toimiva: mainio sää, suorat lennot sekä lyhyet siirtymiset hotelliin ja kentille.

 • Viehättävä Pohjois-Italia ja Lombardin maalaismaisemat lähellä Lago Maggiorea.

 • Kymmenen päivää golfparatiisissa Andalusian auringossa. Tasokas all inclusive. 

 • Dubai on jännittävä sekoitus itämaista eksotiikkaa ja modernia suurkaupunkia. Auringon kimaltaessa loistohotellien ja korkeiden tornitalojen julkisivuissa kantautuu minareeteista rukouskutsu. Ylellisten, ilmastoitujen ostoskeskusten sekä kultabasaarien uskomattoman runsaat valikoimat yllättävät useimpien odotukset.

 • Fuenteventuralla pelataan Kanariansaarten hinta-laatusuhteeltaan edullisinta golfia ruuhkattomilla kentillä.

 • Rentoudu tyylillä La Sellan golfresortin luonnonkauniissa maisemissa.

 • Marrakech tuo mieleen eksotiikkaa ja ainutkertaisia elämyksiä. Golfaajille Marrakech on Välimeren etelärannan huippupaikkoja.

 • Puolen tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä sijaitsee moderni Montado Hotel & Golf Resort. Hotellin välittömässä läheisyydessä on sen oma 18-reikäinen golfkenttä. Hyvien harjoitusalueiden lisäksi hotellista löytyy kuntosali, spa, solarium, ravintola sekä pubi. Pitch and Putt -baarissa voit nauttia kevyitä aterioita ja mukavia juomia.

 • Portugalin rannikolla n. 45 min matkan päässä Lissabonista pohjoiseen sijaitsee Royal Obidos Spa & Golf Resort. Upeat puitteet tarjoava Royal Obidos hemmottelee kävijäänsä vuonna 2012 avatulla erinomaisella, nykyaikaista kenttäsuunnittelua edustavalla Royal Obidos -kentällä, jonka on suunnitellut Severiano Ballesteros.

 • Lissabonista kaakkoon luonnonkauniin niemen kärjessä sijaitsee mukava AquaLuz Suite hotelli. Hotellin läheisyydessä samaisella nimellä on upea 18-reikäinen Troian golfkenttä, jonka on suunnitellut legendaarinen Robert Trent Jones Senior. Hänen mielestään Troia Golfin kolmas väylä on yksi hänen parhaista koskaan suunnittelemistaan ja hän onkin sisällyttänyt sen ihanteelliseen 18-reikäiseen golfkenttäänsä.

 • All inclusive golflomailua auringossa mainiolla hinta-laatu -suhteella.

 • Tunisia on sekoitus nykyaikaa ja mennyttä. Itämaista eksotiikkaa maustettuna ripauksella afrikkalaista elämänmenoa liitettynä välimerelliseen kultuuriin. Kauniit merelliset maisemat oliivilehtoineen ja pinnanmuotoineen sekä kuhisevat basaarit, tasokkaat golfkentät ja pitkät hiekkarannat tarjoavat erinomaisen lomakokemuksen.

 • Etelä-Afrikka on yhdistelmä eri kansoja ja kulttuureja, kaunista luontoa, kiinnostavia nähtävyyksiä ja hienoja makuelämyksiä tunnelmallisilla viinitiloilla. Pelaaminen mahtavan luonnon ympäröimillä, toinen toistaan upeammilla maailmanluokan kentillä toteuttaa kaikkien golfareiden unelmat. Rekan matkalla keskitytään Kapkaupungin ympäristöön ja viinialueisiin.

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Portugali | Royal Obidos
Espanja | Emporda
Portugali | Quinta da Marinha
Tsekki | Konopiště

Näytä matkat

Marko Kallinen

 

Olen ollut PGA:n jäsen vuodesta 2005 ja ollut opetustöissä mukana jo yli 13 vuoden ajan. Olen innostunut, kärsivällinen, osaava ja mukava Pro.

Olen suorittanut seuravalmentajatutkinnon, golflajitutkinto 1:n, golflajitutkinto 2:n ja Ammattivalmentajatutkinnon. PGA opettajakategoria K4 Peruskoulutusten jälkeen olen kehittänyt ammattitaitoani käymällä PGA:n koulutuksissa ahkerasti, esim. TPI-, swingfitting, peili- ja sensomotoriikka sekä fysiikkakoulutuksissa. 

Bestgolfin tavoite on rento tunnelma, hyvä ryhmähenki ja sitä kautta avoin asenne oppimiseen/kehittymiseen matkoilla. Opetusmatkoilla opitaan uutta, parannetaan lyöntitekniikoita. Luomme harjoitteita ja treenejä omaan peliin. Opetus tapahtuu ryhmissä ja yksilöllisesti.

Viikon aikana järjestetään leikkimielisiä kisoja sekä haemme paikallisia elämyksiä tutustuen lomakohteeseen ja sen kulttuuriin.

Teneriffa | Buenavista
Cape Kaliakra | Bulgaria

Näytä matkat

Jarkko Raski

 

Olen kotoisin Oulusta ja asunut pääkaupunkiseudulla 2000-luvun alusta. Golfura sai lentävän lähdön vuonna -93 ollessani vaihto-oppilaana golfpron perheessä USA:n Minnesotassa, jääkiekkoilijana mentiin ja golfarina palattiin.

Golfprona toimin ensimmäisen kesän vuonna 2000 Gumböle Golfissa, jonka aikana huomasin että löysin "oman juttuni". Toimin GG:ssä muutama vuoden jonka jälkeen siirryin Vihti Golfiin, jossa toimin golf prona 10 vuotta. Tällä hetkellä toimin Suur-Helsingin Golfissa toimitusjohtajana ja ylläpidän opetustatsia golfmatkojen muodossa talvisin.

Ensimmäisen golfmatkani tein vuonna 2000 Espanjan Almeriaan, joka vei mennessään. Vuodesta 2000 asti olen järjestänyt golfmatkoja 3-5 kertaa vuodessa ja nautin niiden järjestämisestä edelleen täysin siemauksin. Mikään ei ole mukavampaa kuin sydän talvella päästä huippukuntoisille viheriöille opettamaan golfin saloja hyväntuulisille asiakkaille.

Tervetuloa mukaan matkalleni oppimaan golfia rennossa ilmapiirissä hymy huulilla!

Turkki | Belek

Näytä matkat

Tommi Stude

 

Olen ollut PGA:n jäsen vuodesta 1995, jolloin myös aloitin täysipäiväisenä ammattivalmentajana toimimisen.

Vuosien varrella kokemusta ihmisistä, oppimistyyleistä, tekniikoista ja kaikesta valmentamisen ihmeellisestä maailmasta on kertynyt paljon. Useille eri-ikäisille valmennettaville on tullut SM-mitaleita juniorisarjoista senioreihin.

Koska meriitit menneisyydessä eivät ole tae tulevaisuudesta, annan matkoilleni osallistuville lupauksen, että jatkan samalla elämänilolla, innostuneisuudella ja yksilöllisellä sitoutumisella valmentamista, kuin tähänkin asti. Yhdessä voimme kokea ja nauttia golfista enemmän.

Draivia elämään - ilmoittaudu mukaan matkalle!

 

Espanja | La Sella

Näytä matkat

Tommi Laitto

 

PGA:n jäsen vuodesta 2005. Ammattivalmentajatutkinto 2014 golfin lajitutkintojen jälkeen. Toimii viidettä vuotta opettavana prona Kurk Golfissa Kirkkonummella.

Golf vei Tommin mukanaan 25 vuotta sitten. Hänellä on vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta amatöörinä ja ammattilaisena Suomessa ja ulkomailla. Kilpauransa aikana Tommi asui keväisin Espanjan Aurinkorannikolla voidakseen harjoitella ja pelata golfia. Tommi valmentaa kaiken tasoisia ja ikäisiä pelaajia. Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Tommin valmennuksessa keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Matkoilla keskitytään näihin samoihin asioihin. Tommi pelaa jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää. Tämän lisäksi harjoitusalueilla käydään läpi golfin eri osa-alueet päivittäin kahden tunnin mittaisissa treeneissä.

Tervetuloa mukaan viihtymään, rentoutumaan ja lisäämään omaa tietotaitoa golfissa!

Kanariansaaret | Fuerteventura
Tunisia | Port El Kantaoui

Näytä matkat

Golf Reka

 

Reijo "GolfReka" Partanen on kokenut peli ja opetusmatkojen vetäjä. Vuodesta 90 lähtien noin 12 viikkoryhmää joka vuosi eripuolille maailmaa Afrikan ja Amerikan välillä. 

90-luvulla vietin aurinkorannikolla usean vuoden ajan jonka jälkeen suosikkikohteina ovat olleet Turkki, Dubai, Etelä-Afrikka ja Florida. Suomessa toimin Vierumäellä vastaavana kurssiopettajana yli 25 vuotta.

Nykyisin kesät toimin LoGin pääopettajana ja myös Hattula Golfissa.
 

Espanja | Mallorca
Slovenia | Ljubljana

Näytä matkat

Petri Parviainen

 

Olen Golfvalmentaja Jyväskylästä. Golf vei mukaan jo vuonna 1984 ja Suomen PGA:n jäsenenä olen ollut vuodesta 2003. Toimin päävalmentajana Laukaan Peurunkagolfissa.

Olen yksi Euroopan 13:sta Senior-tason AimPoint-puttivalmentajista. Puttivalmennus on vienyt minut mm. Ruotsiin, Viroon, Dubaihin ja Qatariin valmentamaan pelaajia. Toimin myös ohjaaja- ja valmentajakouluttajana Suomen Golfiitossa.

Valmennan pelaajia aloittelijoista junioreiden kautta aina ammattilaispelaajiin saakka. Opetuksen tavoitteena on saada jokaiselle pelaajalle oma, toimiva ja toistettava tapa lyödä palloa. Yhtä mallia ei ole, kuten ei ole yhdenlaista ihmistäkään. Lisäksi opittu tekeminen on pystyttävä siirtämään kentälle pelaamiseen.

Olen tehnyt matkoja 10 vuotta mm. Turkkiin, Portugaliin, Italiaan ja Espanjaan. Matkoillani on aina ohjattuja harjoituksia ennen tai jälkeen kierroksen ja tämän lisäksi yksityisopetusta sitä haluaville. Yhteisissä harjoituksissa käydään viikon aikana kaikki pelin osa-alueet läpi. Ryhmät matkoilla ovat sen kokoisia että viikon aikana pelaan jokaisen kanssa samassa ryhmässä kentällä.

Tervetuloa mukaan matkoille!

Itävalta | Wien

Näytä matkat

ABC Golf

 

PGA prot Riku Aarnio ja Seppo ”Peku” Pekkarinen ovat vastanneet monien vuosien ajan Sun Golfin ja OnGolfin opetusmatkojen golf-ohjelmasta. Molemmilla on siis yli 10 vuoden kokemus matkojen järjestämisestä.

Luota ammattilaisiin, niin lomasi onnistuu varmasti!

ABC golfkoulun matkalla nautitaan peleistä upeilla kentillä ja hienossa seurassa. Viikon aikana on neljä vapaaehtoista klinikkatyyppistä opetussessiota. Lisäksi jokainen pääsee matkan aikana pelaamaan opettajien kanssa ja saa kentällä omaan peliinsä tärkeitä vinkkejä. Kentän ulkopuolella ABC Golfin matkoilla on tarjolla legendaariseksi muodostunut Riku Aarnion live-musiikki-ilta. Tervetuloa viihtymään ja oppimaan uutta ABC golfin opettajien johdolla.

Espanja | La Manga
Espanja | Alcaidesa

Näytä matkat