Valle del Este ja Desert Springs

Pelimatkallaan takuuvarmaa lämpöä ja tasokasta golfia etsivä suuntaa keväällä OnGolfin uutuuskohteeseen Valle del Esteen. Tämän parempaa hinta-laatu –suhdetta on vaikea golflomalle löytää!
 

Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa. OnGolfin pelimatkojen uusi kohde, keskellä omaa kenttää sijaitseva Valle del Esten hotelli on suunniteltu golflomailijaa varten.

Valle del Esten kenttä on helmi – lomagolfia parhaimmillaan kaikentasoisille harrastajille. Vaihteleva väylät ovat mieleenpainuvia ja viheriöt isoja. Vaikka kentältä löytyy myös aika ajoin korkeuseroja, se on myös käveltävissä. Kaikki on tehty golfarin ehdoilla. Laadukkaat harjoitusolosuhteet löytyvät vain lyhyen lähestymislyönnin päästä hotellilta.

Pelimatkan toinen kenttä, parikymmentä minuuttia Valle del Estestä sijaitseva Desert Springs on todellinen elämys. Se on Arizona-henkinen upea autiomaakenttä, jossa väylät risteilevät kaktusten ja kivien välissä. Auringossa tummanvihreät väylät ja autiomaan karu luonto luovat hienon kontrastin ja ennen kokemattoman tunnelman. Kenttä vaatii tarkkuutta, mutta pallot löytyvät hyvin autiomaa-alueelta. Kenttä soveltuu hyvin myös käveltäväksi.

Golfloman Valle de Estessä kruunaa hotellin viihtyisä uima-allasalue, ja hintaan sisältyvän kylpylän, saunoissa ja jacuzzeissa rentoutuu varmasti. Hotellin ravintolassa on tarjolla illallinen seisovassa pöydässä ja jälkipelit pelataan tunnelmallisella ulkoterassilla. Tarvittaessa hotellin viereltä löytyy myös supermarket, muutamia baareja sekä ravintola. Valle del Esteen matkustetaan Alicanten kautta. Suoran lennon jälkeen matkaa golfresortiin on hieman alle kaksi tuntia.

Lentoaikataulut:
Huhtikuu:
Meno D8 538  Helsinki 06:40 Alicante 10:05
Paluu D8 539 Alicante 10:55 Helsinki 16:05
Kevään Pelimatkat

Valle del Este, puolihoito ja 6 green feetä
Lähdöt viikottain
2.4.-23.4.2018
 hinta 995 €/ 1vk ja 1770 €/ 2vk
yhden hengen huonelisä +160 €/viikko

OnGolf-isäntänä: 2.4. ja 9.4. Jarmo Pekkala, 16.4. ja 23.4. Mako Paski
Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

Valle Del Este tarjoaa täydellisen golfsään ympäri vuoden. Siellä sataa harvoin ja leppoisa tuuli vilvoitaa kuumina päivinä. Täällä on shortsikelit ympäri vuoden.

Tumppi, OnGolf