Vappumatka Tšekkiläisiin maalaismaisemiin!

Tšekin Konopiste on loistava kohde viikonlopun golfmatkalle. Lento on lyhyt ja Prahasta matka viehättäviin maalaismaisemiin taittuu alle tunnissa. Pelattavana on kaksi erinomaista kenttää. Viihtyisässä kartanohotellissa on tasokkaat huoneet ja hyvät ravintolat.  Tunnelma on kodikas ja palvelu ystävällistä. 

Konopiste on Tšekin tasavallan suurin ja suosituin golfkohde. Sijaitsee noin 40 km Prahasta etelään. Kentän pohjana on ikivanha maatila, jonka juuret juontavat 1100 –luvulle. Maisema on kaunis ja huokuu vanhoja europpalaisia kulttuuriperinteitä.

Konopistessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Radecky Course on mäkiseen maastoon rakennettu puistokenttä, joka myötäilee vanhan maatilan maita ja puustoa taidokkaasti. Uudemman D’Este Coursen haasteena ovat lukuisat bunkkerit ja vesi. Näiden kahden lisäksi on 9-reikäinen harjoituskenttä.

Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii 2013 avattu Spa & Wellness -keskus. Hotellissa on kaksi hyvää ravintolaa, joiden listoilta löytyvät niin tsekkiläiset kuin kansainväliset ruuat sekä hyvät viinivalikoimat. Euroopan sydämessä, Vltava-joen varrella sijaitseva Praha on yksi Euroopan kauneimpia ja mielenkiintoisimpia kaupunkeja. Loman viimeisenä päivänä teemme retken tähän Unescon maailmanperintöluetteloonkin yltäneeseen keskiaikaiseen kaupunkiin. Retki sisältää suomenkielisen kaupunkikierroksen ja maittavan lounaan. Retken jälkeen ajetaan suoraan lentokentälle.

OnGolf Break Pelimatka kevät 2017

27.4.-2.5. hinta 985 €/ 5 päivää.
Hotelli Golf & Spa Konopiste, buffetaamiainen, 4 illallista ja 4 kokopäivän green feetä.
Matkan hintaan kuuluu myös Prahan kaupunkikierros lounaineen viimeisenä päivänä.

OnGolf- isäntänä: Jukka Elo

 

Lyhyt lento, kauniit maisemat ja lämminhenkinen hotelli. Täydellinen viikonloppubreikki!

Irmeli Hämäläinen, OnGolfaaja