Golfloma historiallisessa Böömissä!

Lähde mukaan Tšekkeihin upealle ja historialliselle Länsi-Böömin alueelle. Myös Bohemian alueena tunnettu Böömi tarjoaa golfarille kauniita kenttiä, näyttäviä maisemia ja viehättäviä pikkukaupunkeja. Mariánské Lázněn pikkukaupunki toimii golfloman päämajana ja viiden päivän matkalla pääset pelaamaan neljä kaunista Bohemian alueen golfkenttää.

Itävalta-Unkarin loppuaikoina Böömi oli keisarikunnan kehittynein ja taloudellisesti menestynein alue ja rikas historia näkyy kaikkialla. Länsi-Böömin kylpylät ovat maailman kuuluisimpia. Yksi syy siihen on 1800- ja 1900-luvun varakkaampi väki, joka lämmön ja hemmottelun tarpeessa suuntasi kohti Böömiä. Suomalaisten kuuluisin kylpijä alueella oli marsalkka Mannerheim, joka 1920-luvun alkupuolella pelasi myös nykyisen Karlovy Varyn golfkentällä.

Länsi-Böömin kolme kaupunkia muodostavat nk. kylpyläkolmion, johon kuuluvat Mariánské Lázně, Karlovy Vary ja Františkovy Lázně. Pelimatkalla asumme viehättävässä Mariánské Lázněn kaupungissa. Marianske Lazne tarkoittaa kauniita spa-puistoja, romanttisia pylväikköjä, hurmaavia paviljonkeja, miellyttäviä kahviloita ja viihtyisiä hotelleja. Kylän ainutlaatuinen ilmapiiri houkuttelee vuosittain tuhansia kävijöitä, jotka tulevat nauttimaan rentoutumisesta, monipuolisesta arkkitehtuurista, rikkaasta historiasta ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Viiden päivän aikana pelataan neljällä eri kentällä. Vuonna 1905 avattu kenttä Mariánské Lázněn on Tšekin alueen vanhin. Kynzvartin kaunis puistokenttä sijaitsee historiallisissa Castle Parkin maisemissa. Karlovy Varyn kenttä on yksi Euroopan kuuluisimmista ja sen on isännöinyt useita kansainvälisiä kilpailuja. Viimeisenä päivänä matkalla lentokentälle, pelataan Plzenissä sijaitseva Greensgate Golf Reosrt joka on kaunis yhdistelmä metsä- ja järvimaisemaa.

Vapaapäivänä voit tutustua Mariánské Lázněn nähtävyyksiin, nauttia hotellin SPA osastosta tai pelata ylimääräisen kierroksen jollakin alueen golfkentillä. Karlovy Varyn kaupunkiin on noin 45 minuutin ajomatka ja sinne pääsee matkustamaan kätevästi junalla.

Lentoaikataulut:
28.9. Finnair AY 1221 Helsinki 09:40 - Praha 10:50
08.10. Finnair AY Praha 19:30 Helsinki 22:35 

OnGolf-pelimatka syksy 2018:

Hotelli Falkensteiner,  buffetaamiainen ja 2 illallista
4 kierrosta golfia kentillä Marianske Lazne, Kynzvart, Karlovy Vary ja Plzen Greensgate

28.9.2018 hinta 1295 € /5 vrk
Yhden hengen huonelisä + 180 € /vk

OnGolf- isäntänä: tulossa..

Birkut

  • Uusi tuntemattomampi golfalue
  • Kauniit perinteikkäät kentät
  • Marianzke Laznen kaunis kaupunki
  • Edullinen hintataso
  • Hyvä yhdistelmä kaupunkia, kulttuuria ja golfia

Tsekki on monelle suomalaiselle tuttu golfkohde. Böömin alue tarjoaa kuitenkin ihan uuden näkökulman maan luontoon ja historiaan. Alueen kentät ovat myös upeita. Tämä kohde on varmasti suomalaisen golffarin mieleen.

Mari, OnGolf