Tuhannen ja yhden tarinan Golfmatka

Marrakech tuo mieleen eksotiikkaa ja ainutkertaisia elämyksiä. Se on arabialaisista kaupungeista legendaarisin ja mystisin. Upean Atlas-vuoriston juurella sijaitsee trendikäs ja monien maailmanjulkimoiden suosima lomakohde, joka on myös golfaajille Välimeren etelärannan huippupaikkoja.

Nyt pääset Marokon Marrakechiin OnGolfin pelimatkalle ja vieläpä mahdollisimman mukavasti suoralla lennolla Helsingistä. Tukikohtanasi on rauhallinen, keidasmainen Palmeraie lomakeskus, jossa majoitut 5-tähden tyylikkääseen Hotel Du Golfiin. Lisätietoja hotellista vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.

Hotelli sijaitsee keskellä 27-reikäistä golfkenttää. Se on Robert Trent Jonesin suunnittelema, kaunis puistomainen kenttä. Palmut reunustavat väyliä, niillä on yhteensä 11 vesielementtiä ja kenttä on aina erinomaisessa kunnossa. Me suomalaiset golfaajat olemme taidoiltamme täällä niin hyvässä maineessa, ettei caddien käyttö ole pakollista! Viikon aikana pelataan myös Al Maadenin kaunis puistokenttä.

Huikeimmat hetket eivät rajoitu golfkentälle. Marrakech on täynnä värikästä elämää ja nähtävyyksiä, aitoa arabialaista tuhannen ja yhden yön tunnelmia komean Atlas-vuoriston juurella. Talvikuukausina aamulämpötilat voivat laskea alle 10 asteeseen mutta päivisin lämpötilat nousevat noin 20 asteeseen.

Vapaapäivänä voit tutustua muurin ympäröimän Vanhankaupungin kuuluihin nähtävyyksiin. Maineikkain paikka on legendaarinen Sadunkertojien tori Jemaa el Fna ja sitä ympäröivä basaarialue. Se täyttyy päivisin käärmeenlumoojista, akrobaateista, ennustajista ja arabialaisesta elämästä, jollaista et ole ennen nähnyt etkä kokenut.

Marrakech on harvinaisen antoisa golfloman kohde. Sää on läpi talven suotuisa pelaamiseen. Kenttä ja klubi ovat marokkolaisen tasokkaita ja ykköstii näkyy hotellin ovelta. Kaupungin tunnelma, nähtävyydet ja värikäs elämä ovat livenä koettuna vieläkin vaikuttavampia kuin elokuvissa nähtyinä.

Marrakech on ollut monen golfaajan toive- ja haavelistalla – OnGolf avaa nyt sinne suoran väylän. Pelimatkan ohjelman löydät vasemmasta laidan kohdasta viikko-ohjelma. Lisätietoja golfkentästä saat saman valikon kentät-valinnasta.

Lentoaikataulut:

Meno: D8502  Helsinki 11:30 Marrakech 15:00               
Paluu: D8503  Marrakech 16:00 Helsinki 23:30

Marrakech OnGolf-pelimatkat 2017

Hotel du Golf Palmeraie 
Puolihoito ja 5 green feetä/viikko.

Joulumatka 23.12.2018 hinta 1690 €/1vk
Yhden hengen huonelisä +350 €/viikko

Hotel du Golf Palmeraie 
Puolihoito ja 5 green feetä/viikko.

3.3. ja 10.3.2018 hinta 1395 €/1vk ja 2290 €/ 2vk 
Yhden hengen huonelisä  +250 €/viikko

OnGolf- isäntänä:
23.12 Markku Hietala
3.3. ja 10.3. Jarmo Pekkala

 

 

Birkut

  • Legendaarinen kaupunki ainutlaatuisine nähtävyyksineen.
  • Loistelias hotelli hyvän kentän keskellä.
  • Mielenkiintoisia ja jännittäviä retkiä
  • Suora lento Helsingistä.
  • Sää erinomainen golfaamiseen.

Marrakech on täynnä eksotiikkaa, mystiikkaa ja aitoa arabialaista tunnelmaa komean Atlas-vuoriston juurella.

Janina,OnGolf