Tyylikäs ja trendikäs Mallorca!

OnGolf tarjoaa keväällä 2017 upean mahdollisuuden lähteä kahdelle erityyppiselle golfmatkalle Mallorcalle, Välimeren tämän hetken suosituimmalle lomasaarelle. 300 päivää vuodessa auringossa kylpevä trendikäs Mallorca tarjoaa rennon lomailun lisäksi hienon parinkymmenen golfkentän kattauksen. 

Golflomalla Mallorcalla pääset huippugolfin lisäksi nauttimaan aidosta espanjalaistunnelmasta. Maaliskuussa vaihtoehtona on asua lähellä saaren ihastuttavaa ja sykkivää pääkaupunkia Palmaa. Kaupunki on kuin Barcelona pienoiskoossa. Huhtikuussa taas suuntaamme saaren pohjoisosaan Alcudian alueelle. Välimeri ja sen upeat hiekkarannat takaavat onnistuneen loman golfkentän ulkopuolellakin.


(Son Gual golf)
 

OnGolf-pelimatkat maaliskuussa:

Vain viisi minuuttia Palman lentokentältä sijaitseva Hotelli Iberostar Playa Palma on juuri uudistettu viiden tähden hotelli. Sen läheisyydessä on ravintoloita, baareja ja hyvät ostosmahdollisuudet. Modernin hotellin ranta ja upeat merimaiset tarjoavat mukavat olosuhteet golfin jälkipeleille. Palman keskustaankin on vain reilun kymmenen minuutin matka. Palmassa on kaikkea mitä voi toivoa: erilaisia ​​ravintoloita, ostoksia ja kulttuuria. Vanhakaupunki sykkii iltaisin ja tunnelma on kansainvälinen. Tästä syystä syömme hotellilla neljä kertaa ja teemme halukkaiden kanssa retkiä tutustuen Mallorcan erinomaisen ruokakulttuuriin. 

Maaliskuun pelimatkalla kenttäkattaus on monipuolinen ja tasokas. Pelaamme Bendinatin, Son Antemin, Son Termensin ja saaren parhaimmaksi rankatun Son Gualin. Son Gual on todellinen helmi – se on koko Espanjan Top 10 –kenttä ja löytyy myös korkealta sijalta, kun koko Euroopan golfkenttiä vertaillaan. 


(Playa Palma)

OnGolf-pelimatkat huhtikuussa:

Toinen OnGolfin ohjelmassa oleva Mallorcan kohde, Iberostar Playa de Muro Village on puolestaan saaren pohjoisosan merenrantamaisemissa sijaitseva rauhallinen ja korkeatasoinen hotelli. Alcudian kaupunki ja sen palvelut sijaitsevat vain kymmenen minuutin taksimatkan päässä. Huhtikuun matkalla hintaan sisältyy puolihoito. 


(Playa de Muro)

OnGolf vie golfarit hotellin lähistöllä sijaitseville Pula Golfin, Capdeperan ja Alcanada Golfin kentille. Robert Trent Jones Jr:n suunnittelema Alcanada on Mallorcan eliittiä, ja Jose Maria Olazabalin uudistama Pula on tuttu mm. Euroopan Tourin kisakenttänä.


(Alcanada golf)

Lentoaikataulut:

Meno: D8 522   Helsinki 06:25 Palma 09:25 
Paluu: D8 523   Palma 10:05 Helsinki 15:05 
 

Mallorca OnGolf-pelimatkat kevät:

Iberostar Playa de Palma, buffetaamiainen ja 4 illallista,
5 green feetä/viikko 
10.3. ja 17.3.2017 hinta 1395 €/1 vk ja 2560 €/ 2 vk
Yhden hengen huone +175 €/vk

OnGolf-isäntänä: Raimo Jussilainen 

Iberostar Playa de Muro Village, puolihoito, 
5 green feetä/viikko
2.4. ja 9.4.2017
hinta 1495 €/1 vk ja 2690 €/ 2 vk
Yhden hengen huone +95€/vk

OnGolf-isäntänä: Anssi Rauhala

 

On uskomatonta kuinka pienellä saarella voi olla niin monta upeaa golfkenttää. Mallorca on golfarille herkkupala!

Janina OnGolf