All Inclusive loma Fuerteventuralla!

Fuerteventura on ollut Kanariansaarten kestosuosikki auringon ja upeiden hiekkarantojen takia. OnGolf esittelee nyt ensimmäisenä Jandia Golfin, joka nostaa saaren golfareiden keskuudessa uudelle tasolle. Saaren eteläosassa sijaitseva uudistunut golfkeskus yhdistettynä all inclusive –majoitukseen on parasta mitä Fuerteventura voi tarjota. 

OnGolf-pelimatkan kohde Jandia Golf on läpikäynyt täydellisen muodonmuutoksen ja se avattu uudelleen syksyllä 2014. Tiit, väylät ja viheriöt ovat saaneet uudet ilmeet ja lopputulos on kiehtova kokonaisuus. Arvostetun golfarkkitehdin Ron Kirbyn luomus tarjoaa haasteita koko peliviikon ajaksi. Golfkenttä on hyvä kokonaisuus lyhyempiä ja haastavampia väyliä, jotka testaavat varmasti pelaajan taidot ja pelistrategian. Pelimatkalla pelataan myös etelä Fuertventuran toinen kenttä Playitas joka sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Tämä mielenkiintoinen Links-henkinen kenttä on mukava lisä viikko-ohjelmaan.

Golfkenttä sijaitsee noin kymmenen minuutin taksimatkan päässä hotellilta. Jandia Golfin kaunis kenttäalue on visuaalisesti huikea kokemus. Väylät, vuoristo ja meri luovat unohtumattoman kontrastin värien muodossa. Jandian upea hiekkaranta ja kylän majakka näyttävät suuntaa useimmilla väylillä. Vehreässä laaksossa kulkevat väylät ovat kovimmalta tuulelta suojassa, mutta sen vaikutus on otettava huomioon lyöntejä suunniteltaessa. Aurinkoisella säällä virkistävä tuuli onkin tervetullut kumppani kierrokselle.

Myös viihtyisältä klubitalolta aukeaa hulppeat näkymät. Jos kierroksen jälkeen malttaa lähteä rangelle ja lähipelialueelle, tarjoaa Jandia mainiot olosuhteet harjoitteluun. Jandia Golf on hyvä vaihtoehto myös vähemmän pelanneille ja lyhyempi lyöntisille. Huomioi kuitenkin että muutaman väylän välillä on hieman pidemmät siirtymät jotka kävellään ylämäkeen.


 

Jandian kaupunki ja läheiset kalastajakylät ovat retken arvoisia eikä kalaravintoloita kannata unohtaa. Idyllisen ja rauhallisen espanjalaiskylän vastapainona aktiivinen lomailija löytää Fuerteventuran eteläosissa paljon aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia.

OnGolf-pelimatkat 2017-2018:

Alustavat lentoaikataulut:

Ma Novair NVR151 9:25-13:40
Ma Novair NVR152 14:40-22:40

Club Jandia Princess, All Inclusive, 5 green feetä.

13.11. ja 20.11.2017 hinta 1560 €/ 1vk ja 2660 €/ 2vk
Yhden hengen huonelisä +180 €/ viikko

OnGolf-isäntänä: Jarmo Pekkala

29.1.,5.2. ja 12.2.2018 hinta 1595 €/ 1vk ja 2740 €/ 2vk
Yhden hengen huonelisä +180 €/ viikko

OnGolf-isäntänä:
29.1. ja 5.2. Markku Hietala
12.2. Peter Hutton

 

Birkut

  • Erinomainen Club Jandia all inclusive
  • Mielenkiintoinen kenttä
  • Edullinen vaihtoehto Kanaraialla
  • Aurinkovarma kohde
  • Upeat rannat

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus Kanariansaarilla. All Inclusive lomalla on kaikki helppoa ja kätevää! 

Hessu, OnGolf