Belek - Vaivatonta lomailua ensiluokkaisessa golfkohteessa

Belek on synonyymi erinomaisille golfkentille ja laadukkaille hotelleille. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä - ei ainakaan näin edullisesti! OnGolfin pelimatkoille golfaria houkuttelee myös all inclusive –pakettien tuoma helppous.

Golfloma Belekissä on parhaimmillaan huhtikuussa. Golfkausi on mukava aloittaa kesäisissä shortsikeleissä huippuluokan viheriöillä, kun puistokentät ovat kauneimmillaan ja vehreimmillään. Resepti Belekin suosioon kevään suosikkikohteena on ollut jo pitkään toimiva: mainio sää, suorat lennot sekä lyhyet siirtymiset hotelliin ja kentille. 

Belekissä on 14 täysimittaista kenttää lähes vieri vieressä. Ne ovat maisemiltaan puistomaisen vehreitä, pelillisesti antoisia ja vaihtelevia. Maasto on melko tasaista, mutta väylien onnistunut muotoilu tuo vaihtelua ja haastetta peliin. OnGolf-matkoilla voit myös nauttia harvinaista herkkua: Pääset pelaamaan prime time -startteihin aamupäivällä. Ne edellyttävät varaamista jopa vuotta aikaisemmin ja olemme sen hoitaneet puolestasi OnGolf-pelimatkoilla. Lisätietoa pelattavista kentistä löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta kentät. Lomaviikon alustavan peliohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta viikko-ohjelmat.

OnGolfin pelimatkojen hotelleiksi kevääksi ja syksyksi 2017 on valittu Gloria Verde ja Sirene.

Kun molemmat huippuhotellit tarjoavat erinomaisen golfin lisäksi laadukkaat all inclusive –paketit eli golfloman hintaan sisältyvät myös ruoat ja juomat, on Belekin golfloma helppo perustella.

Gloria Golf Club on Turkin suurin klubi 45 väylällään ja sen Gloria Verde hotelli on yksi alueen tunnelmallisimmista. Arvostettujen 18-reikäisten Old ja New -kenttien lisäksi Gloriassa on mainio yhdeksän reiän Verde-kenttä sekä monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Belekin eturivin kenttiin kuuluvat Old ja New testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot ja palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.

Antalaya Golf Club ja sen golfhotelli Sirene ovat jo klassikoita. PGA Sultan on pitänyt asemansa alueen parhaiden kenttien joukossa ja mielenkiintoa riittää mm. 122 bunkkerin ja lukuisten vesialueiden muodossa. Leppoisampi Pasha on taas klubipelaajalle lomagolfia rennoimmillaan.

Lisätietoja hotelleista löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta hotellit.
 

Belekissä lomailet ja pelaat kansainvälisessä, modernissa ja tasokkaassa ympäristössä. Turkkilaista tunnelmaa tavoitat Kadriyen ja Belekin kylistä, joista löydät myös edullisimmat tuliaiset. Goflomalla Belekissä saat kaupan päälle aina myös aimo annoksen turkkilaista vieraanvaraisuutta. Belek on ennen kaikkea upea golfkohde, mutta hotellien monipuoliset aktiviteetit ja kilometrien mittainen hiekkaranta tuovat varmasti lisämukavuutta lomailuun. 


 

Voit yhdistää myös kahden viikon matkallesi kaksi eri hotellia ja näin pääset kokemaan alueen eri kenttiä. 

Lentoaikataulut:
AY791 Helsinki 06:05 Antalya 09:55
AY792 Antalya 10:55 Helsinki 14:45

Belekin kevään 2017 OnGolf-pelimatkat:

Gloria Verde, all inclusive
Lähdöt 8.4., 15.4. ja 22.4. Hinta 1325 €/1 vk ja 2155 €/2 vk. 
Yhden hengen huonelisämaksu +100 €/viikko

OnGolf-isäntänä: 
8.4. ja 15.4. Markku Hietala 
 

Sirene, all inclusive  
Lähtö 8.4., 15.4. Hinta 1290 €/1 vk ja 2120 €/2 vk. 
Yhden hengen huonelisämaksu +135 €/viikko

OnGolf-isäntänä:
8.4. Harri Lipponen
15.4. Kari Hagfors
 

Belekin syksyn 2017 OnGolf-pelimatkat:

Gloria Verde, all inclusive
Lähdöt 7.10., 14.10. ja 21.10. Hinta 1460 €/1 vk ja 2460 €/2 vk. 
Yhden hengen huonelisämaksu +130 €/viikko

OnGolf-isäntänä: tulossa..
 

Sirene, all inclusive  
Lähtö 7.10., 14.10. ja 21.10. Hinta 1370 €/1 vk ja 2270 €/2 vk. 
Yhden hengen huonelisämaksu +120 €/viikko

OnGolf-isäntänä: tulossa..
 

Birkut

  • 14 upeaa golfkenttää pienellä alueella
  • Tasokkaita hotelleja ja ravintoloita, monipuoliset palvelut
  • Hotellien ja kenttien tasoon verrattuna edullinen pakettihinta
  • Valittavana all inclusive -majoitus
  • Lyhyt lentoaika ja kuljetus lentokentältä hotelleihin
  • Ilmasto parhaimmillaan OnGolfin matkojen aikaan
  • Hotelleissa runsaat ja herkulliset ateriat

Jo ensimmäisen pelipäivän jälkeen olin haltioissani, Belek on aivan mahtava paikka.

Charles Möller, pelimatkojen vetäjä